Anne og Erling – Haveplan Pederstrup

Beskrivelse af haveplanen

Det har fra starten været et ønske at haven skulle give dem flere oplevelser og at jeg skulle prøve at skabe en mere rummelig have også for de 2 børn. Haveoplevelser igennem året rundt om i hele haven. Forhaven skulle være et smukt og frodigt indgangsparti.

Kundefeedback

Vi har valgt at følge haveplanen hele vejen igennem forløbet og købt planterne af 3 omgange, som indgår på vores havetegning fra Peter. Det har fungeret fint og han har leveret dem direkte på vores adresse. Peter har været meget behjælpelig med haveråd hen ad vejen i hele forløbet.

Børnene synes det har været sjovt at være med til at skabe de nye bede ud fra vores havetegning. Det er rart at have nået hertil nu. Efterfølgende har vi fået hjælp af Peter med at designe et nyt strandtema til hele familien i stedet for den store sandkasse. Skulle nogen få lyst til at se vores have eller høre mere om samarbejdet med Peter er I velkommen til at få en aftale igennem Peter. Vi vil gerne anbefale ham til andre, fordi vi synes det var rart med et overblik fra starten som havetegningerne virkelig har givet.

Haveplan – havebilleder

Plantebilleder brugt til dette havedesign