Rikke og Kenneth – Haveplan Grynmøllen

Haveplan skaber overblik

Rikke og Kenneth startede ud med at ville have hjælp til at skabe deres eget lille åndehul, begge havde de drømme og ønsker. Efter at jeg afleverede en tegning til dem er det gået stærkt med at få skabt de forskellige bede. Senere er der kommet et par ekstra tiltag blandt andet et anderledes spændende cykelskur med tag i form af 5 smukke rønnebær træer.

 

Kundefeedback

Vores have var så grim og kedelig. Så vi måtte gøre noget! Det handler om tillid og det var det vi følte da vi havde den første snak. Vi kunne mærke at Peter lyttede til os, og vore tanker om haven, men vi havde ikke problemer med at komme med egne ideer. Det var sjovt. Vi kunne fornemme alle ideerne komme til live under gennemgangen, sammen med engagementet.
Planen vi så, var helt anderledes end det vi kunne ha’ forestillet os, og det er modigt at tænke så anderledes i den lille have. men vi var helt begejstrede. Hver lille del af planen kunne udføres for sig, og hver del har sit særpræg. Nu har vi en have hvor hver lille del passer til sin plads i helheden. Peter har hele tiden været meget engageret og været meget personlig, så vi har følt at projektet her var helt specielt for ham. Vi har en have nu, hvor vi har lyst til at være i og vi kan sidde indenfor og bare kigge på alle detaljerne.

 

Haveplan – havebilleder

Plantebilleder brugt til denne haveplan