Profil

Kend din samarbejdspartner?

Når du vælger en samarbejdspartner til dit haveprojekt er det klogt at læse om vedkommendes baggrund, både når det gælder faglighed og referencer til tidligere kunder.

Uddannelse

Bag Grønt Havedesign står havedesigner og gartner Peter Dupont med videreuddannelse inden for havedesign og havetegning. Han udfører havetegningsprojekter for såvel firmaer som for landbrug og private, samt tilbyder salg og levering af aktuelle haveplanter i forbindelse med en haveprojekt.

Målet er blandt andet at følge med i trends og til stadighed dygtiggøre sig ved at deltage i faglige kurser og arrangementer i ind- og udland.

Erfaring

Peter Dupont Kristensen

Som havebrugsteknolog og havedesigner har Peter mange års erfaring med store som små haveprojekter. Idéer og inspiration til de forskellige haveplaner er hentet gennem arbejde, kurser og studiebesøg i Tyskland, Holland, Canada, New Zealand, Australien, Tasmanien og Californien.

Faglige styrker

  • Stort plantekendskab.
  • Bred viden om spændende plantekombinationer.
  • Godt kendskab til planters ønsker til vokseplads og lysforhold.
  • Bred viden om farve- og materiale-sammensætninger og den psykologiske påvirkning heraf.
  • Rådgiver og designer omkring harmoni i haven med udgangspunkt i brugerens ønsker og behov.

Læs artikel om Grønt Havedesign i BusinessNyt

ÅRETS HÅNDVÆRKER!

profil_3

Den 16 marts, 2012 blev der afholdt kåring af årets håndværkere af en jurygruppe indenfor ’Anmeld håndværker’ ved boligmessen i Forum, København. Anmeld håndværker er en ’online side’ som hjælper kunder med at finde håndværkere som har fået gode anmeldelser for deres arbejdsopgaver.

Jeg var nomineret og vandt en af de 10 håndværker priser i en ny kategori kaldet ’Juryens darling’ – valgt pga. mine kunders store tilfredshed og har hver gang vægtet at kommentere mine anmeldelser. Jeg synes det var en spændende oplevelse og er taknemmelig for at være en af de 10 som blev valgt ud af 1500 håndværksmestre som alle er medlem på ’Anmeld håndværker’. Det er absolut et ‘skulderklap’ til mit firma.

Den 10. april i 2013 var jeg igen blevet nomineret for anden gang. I år i kategorien ‘Specialist 2013′ inden for Anmeld håndværker’ igen blandt 1500 håndværksmestre, hvor kåringen fandt sted i Cirkusbygningen på denne dag. Jeg vandt dog ikke denne gang.

Arbejdet med at skabe et godt kundeforhold betaler sig. Jeg var stolt over at blive kåret som Juryens darling i 2012, ud af landets mange dygtige håndværkere, som jurygruppen udvalgte. Jeg har fundet ud af hvor vigtig det er at kunden kan læse om mit tidligere udførte arbejde – med haverådgivning og haveplanlægning.


Ikon_CO2_neutralt_website_Dansk