Profil

Kend din samarbejdspartner?

Med Grønt Havedesign arbejder jeg – Peter Dupont som havedesigner/gartner, og min mission er at vække haveinteressen hos mennesker.

Det handler om at få skabt nogle brugbare haverum, som er tilpasset de personer, som benytter haven. Med en mangeårig baggrund indenfor flere ‘grene’ af den grønne branche, som bla. består af en grøn videreuddannelse inden for havedesign og havetegning, erhvervserfaring fra havecentre og planteskoler, samt haft fingrene i mere end tusind haveprojekter, – er jeg klar til at hjælpe dig med dit haveareal.

Jeg udfører havetegningsprojekter for private og firmaer – herunder landbrugsejendomme, samt tilbyder salg og levering af aktuelle haveplanter i forbindelse med et haveprojekt. Min faglige udvikling sker, ved at jeg følger med i trends og til stadighed dygtiggør mig ved at deltage i faglige kurser og arrangementer i ind- og udland.

Jeg har opbygget et stort netværk af ’grønne kollegaer’, som jeg har stor glæde af at samarbejde med. Min vision er at skabe en have som vækker dine sanser, hvor du lader dine menneskelige batterier op. Kort sagt en have hvor du oplever velvære, når du er der!                                                    

Erfaring

Som havebrugsteknolog og havedesigner har jeg mange års erfaring med store som små haveprojekter. Idéer og inspiration til de forskellige haveplaner er hentet gennem arbejde, kurser og studiebesøg i Tyskland, Holland, Canada, New Zealand, Australien, Tasmanien og Californien

Faglige styrker

  • Stort plantekendskab, som jeg udbygger og træner dagligt.
  • Bred viden om spændende plantekombinationer.
  • Godt kendskab til planters ønsker til vokseplads og lysforhold.
  • Erfaring i forhold til hvordan planternes pleje vedligeholdes og sikres.
  • Bred viden om farve- og materialesammensætninger og den psykologiske påvirkning heraf.
  • Rådgiver og designer omkring harmoni i haven med udgangspunkt i brugerens ønsker og behov.

Læs artikel om Grønt Havedesign i BusinessNyt

Jeg anbefaler gerne følgende havestil   

Jeg arbejder gerne med haver, som henter naturen indenfor på en kontrolleret måde. Dvs. at vores samarbejde handler om at fokusere på at få skabt en naturlig og afslappet haveindretning, men hvor der er balance imellem planteindhold og placering. Vigtige temaer for haveejeren er: Årstidsoplevelser, plantevariation, insektvenlighed og sanseoplevelser. De stramme linjer kan med fordel blødes op med organiske former.

Kunderelationen har stor betydning     

At skabe et godt kundeforhold betaler sig. Jeg arbejder hele tiden efter at kunden og jeg har en gensidig forståelse af ønsker og muligheder for haveprojektet. Jeg ser en stor værdi i den menneskelige relation i mit arbejde, og glæder mig hver gang til at møde nye kunder og få etableret et godt grundlag for at designe en have, der har noget at fortælle og som kunden hurtigt kommer til at få ejerskab for.

Mit Mål – er at haveejeren efterfølgende siger ”Hvor er det godt vi fik gang i mit haveprojekt” eller ”Det her haveprojekt skulle vi have startet på for længe siden” !

ÅRETS HÅNDVÆRKER!

profil_3

Den 16 marts, 2012 blev der afholdt kåring af årets håndværkere af en jurygruppe indenfor ’Anmeld håndværker’ ved boligmessen i Forum, København. Anmeld håndværker er en ’online side’ som hjælper kunder med at finde håndværkere som har fået gode anmeldelser for deres arbejdsopgaver.

Jeg var nomineret og vandt en af de 10 håndværker priser i en ny kategori kaldet ’Juryens darling’ – valgt pga. mine kunders store tilfredshed og har hver gang vægtet at kommentere mine anmeldelser. Jeg synes det var en spændende oplevelse og er taknemmelig for at være en af de 10 som blev valgt ud af 1500 håndværksmestre som alle er medlem på ’Anmeld håndværker’. Det er absolut et ‘skulderklap’ til mit firma.

Den 10. april i 2013 var jeg igen blevet nomineret for anden gang. I år i kategorien ‘Specialist 2013′ inden for Anmeld håndværker’ igen blandt 1500 håndværksmestre, hvor kåringen fandt sted i Cirkusbygningen på denne dag. Jeg vandt dog ikke denne gang.

Arbejdet med at skabe et godt kundeforhold betaler sig. Jeg var stolt over at blive kåret som Juryens darling i 2012, ud af landets mange dygtige håndværkere, som jurygruppen udvalgte. Jeg har fundet ud af hvor vigtig det er at kunden kan læse om mit tidligere udførte arbejde – med haverådgivning og haveplanlægning.


Ikon_CO2_neutralt_website_Dansk