Haveydelse

Hvilken haveydelse har du brug for?

Jeg tilbyder flere forskellige haveydelser. Igennem den personlige snak vi får, når du første gang kontakter mig, kan vi sammen finde ud af. hvilken løsningsmodel DU har brug for.

Udgangspunktet er at vi sammen skal finde frem til om det er HAVERÅDGIVNING eller måske en HAVEPLAN med tilhørende PLANTELISTE der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål eller ønske om at få et PRISOVERSLAG på netop dit haveprojekt = en af mine haveydelser, er du velkommen til at kontakte mig.

Haverådgivning

havedesign_haveraadgivningHavegennemgang med havetips?

Udgangspunktet vil som regel være en haverådgivning, hvor jeg besøger dig i din have. Vi får en grundig havesnak om hvilke idéer og haveønsker netop du har brug for. Jeg vil yde haverådgivning med muligheder og løsningsforslag til dit haveprojekt. Du kan med fordel tage notater undervejs.

Pris for Haverådgivning fra kr. 2450 (afhængig af projektet) inkl. moms og inkl. kørsel op til 50 km.

Haveskitse

havedesign_haveskitse_bestilHar du brug for en haveskitse på din have?

Gennemgang samt drøftelse af dine ønsker til den fremtidige have. En haveskitse kan indeholde havens hovedstruktur og evt. et overordnet forslag til haveindretning. Denne ydelse i form af grovskitse med haveidéer og havetips, samt overordnet forslag til formgivning og placering af havens indhold eks. rosenbed med græsser, hvor der kan plantes hæk som rumdanner, måske forslag til enkelte prydtræers placering – foretages ude hos kunden.

Pris for Haveskitse fra kr. 4.400 (afhængig af projektet) inkl. moms og inkl. kørsel op til 50 km.

Haveplan

havedesign_haveplan2Hvad indeholder en haveplan?

Min populæreste haveydelse er HAVEPLANEN. En haveplan kan med professionelle øjne og års erfaring i haveplanlægning skabe netop den have du så ofte har drømt om. Det er dine ønsker om indhold, krydret med mine haveidéer, der skaber helheden. Havetegningen er en ”opskrift” på din have. – et mål der kan arbejdes henimod – præcis i det tempo du ønsker.

Din haveplan er en detaljeret udarbejdelse tegnet i hånden i sort/hvid – med planteliste og en billedserie, angivelse af plantenavne og antal planter.

Tilvalg af plejeplan er muligt ligesom også HAVEPLAN i farver er det..

havedesign_havetegning_2Aflevering af haveplan

Jeg afleverer din havetegning personligt med tilhørende digital fotomappe og gennemgår den færdige havetegning med dig, så du kan danne dig et klart billede af hvilke planter med mere der anbefales. Vi planlægger i fællesskab, hvad der efterfølgende skal ske. Jeg kan samtidig have et samlet plantetilbud med på tegningen til dig. Og det indbefatter at planterne bliver leveret lige til din dør.

Pris for Havetegning fra kr. 7500-14.500 (afhængig af hvert projekt) inkl. moms og inkl. kørsel op til 100 km.

Plantesalg – bestil planter lige til din dør!

havedesign_havebutikBestil planter til dit næste projekt?

Du bestiller og jeg leverer direkte til døren, nemmere kan det ikke gøres. Dit behov for at købe haveplanter til en havetegning, kan jeg nemt opfylde ved, at du tager kontakt til mig pr. e-mail.

Du sender plantelisten på e-mail til mig og modtager efterfølgende et samlet tilbud på planterne inkl. levering til din adresse. Vi aftaler herefter leveringstidspunkt og betaling.

Total haveløsning

havedesign_totalloesningBrug for at få hjælp til hele opgaven?

Jeg tilbyder en total haveløsning hvor du får et prisoverslag på din nye have. Efter at du har modtaget havetegningen og samtidig fået min pris på de planter der indgår i hele haveprojektet, kan jeg formidle kontakten til en af mine kompetente samarbejdspartnere, som består af dygtige anlægsgartnere. De vil kunne give dig et prisoverslag på selve udførelsen. Du kan vælge at bruge mig til at levere planterne og forestå selve plantningen. Nogle af mine kunder har vælger at være med selv til at plante. Det aftales når udførslen planlægges.

Pris – afhængig af hvert projekts varighed og indhold.

Plejeservice

havedesign_beskaering

Beskæring eller forårsklargøring af haven?

Jeg tilbyder beskæring af planter i din have. Handler det om hækklipning, forårsklargøring af havens bede, måske er forskellige buske og træer løbet fra dig, så du har brug for et havetjek. Via beskæring kan du opnå en lang række fordele, bl.a. er der mange træer og buske som trives bedre hvis de passes med den rigtige beskæring. Jeg kan hjælpe dig med at udføre den korrekte beskæring i din have. Ring og få en snak med mig om opgaven. Jeg kan give et prisoverslag på forhånd.

Pris – afhængig af opgavens indhold, varighed og aftales på forhånd.

Gavekort til haven

havedesign_gavekort_standardDu kan også vælge et gavekort til én du holder af?

Som BRYLLUPSGAVE, FØDSELSDAGSGAVE en KOLLEGAGAVE eller JULEGAVE eller i en helt anden speciel anledning.

havedesign_gavekort_2014

Giv et Gavekort til haven – det kan være til et par kreative timers havegennemgang – til et idéoplæg eller til en hel haveplan. Du kan vælge at give et fast beløb som haveejeren (modtageren) evt. selv kan supplere op.Du har mulighed for at vælge:

  1. Standard-gavekort til modtageren (gratis)
  2. Kalligrafi-skrevet gavekort på et pænt kort. Du vælger selvfølgelig, hvad du ønsker der skal stå på gavekortet. Giveren modtager gavekortet i en fin kuvert. (Pris herfor kr. 600,-)

Pris: Gavekortets pålydende værdi betales forud.

Opfølgende haverådgivning

havedesign_raadgivningHjælp i havespørgsmål

Haveejeren har mulighed for at bruge mig til supplerende haverådgivning af haven + havetegning. Vi kan i fællesskab lave en fast skriftlig aftale med et årsabonnement på rådgivning eller på havens pleje efter behov.

Pris: Tilbud på opfølgende konsulenthjælp = (afhængig af projektet) og kørselsgebyr over 40 km

Situationsplan/Grundplan

havedesign_situationsplanHar du en grundplan liggende?

For at kunne designe en haveplan, der kan danne grundlag for det videre arbejdsforløb, og som passer i målestoksforhold, er det nødvendigt at låne husets situationsplan at tegne efter – helst i målestoksforholdet 1:100 eller 1:200.

Med denne i hånden undgår haveejeren ekstra tidsforbrug = ekstra udgift på opgaven. Hvis situationsplanen er væk, kan en ny kopi rekvireres via Teknisk Forvaltnings Geodata Afdeling på Kommunen.