Haveskitse

Haveskitse – når du vil have en overordnet haveidé

Haveskitse, idéskitse eller grovskitse – kært barn har mange navne. I mit firma kaldes det en haveskitse.

En haveskitse er en rå frihåndstegning, som ikke er 100 % målfast. Jeg lægger vægt på at få den overordnede haveindretning på plads via papir og blyant. Det handler om at få fastlagt linjerne på haven. Skitseret gangarealer, siddepladser, bede og eventuelle hække el. hegn, som skal placeres, hertil følger måske højbede, drivhus, carport, køkkenhave, gangarealer, legeområde etc.

Valget af en haveskitse indebærer, at man forbereder sig godt på forhånd, idet gennemgang af haven kan varer nogle timer. Det korte møde kræver således god planlægning og forberedelse, hvor man skal være fokuseret på, hvad der ønskes hjælp til.

Vi holder et møde på din adresse, hvor vi starter med at gå en tur på grunden. Du har på forhånd lavet en liste af ønsker på haveelementer, som skal tænkes ind. Du har gjort dig nogle tanker om, hvordan du vil bruge haven. Vi får snakket mulighederne igennem, og jeg vil herudfra lave en haveskitse enten hos dig eller hos mig selv.

En haveskitse er et praktisk værktøj til at få lavet en ‘HER og NU haveløsning’, som skal realiseres, imens du kan huske, hvad vi har snakket om. En grov opskrift til at igangsætte haveprojektet. En kunde som vælger denne haveydelse har et basis havekendskab, men har brug for et par idéer eller tips til at optimere haven.

Med en haveskitse får du et overordnet forslag til placering af haveelementer, men du skal selv bestemme dig for den enkelte plante og det antal planter der skal bruges. I forbindelse med haveskitsen følger helt automatisk relevante, mundtlige haveråd på følgende punkter:

  • Optimal jordblandning
  • Tips til vanding
  • Nødvendig beskæring, samt bedste tidspunkt
  • Bestilling af ønskede planter hos mig
  • Tips til belægning og hegn
  • Haveråd om etablering af ny græsplæne
  • Plantetips

Herfra kan du nu tage fat på udførelsen af dit nye haveprojekt selv eller med hjælp af professionelle gartnerhænder. Jeg hjælpe dig gerne videre med haveprojektet, så du når i mål med opgaven.

Pris for Haveskitse fra kr. 7.500 (afhængig af projektet) inkl. moms og inkl. kørsel op til 10 km.

Har du brug for en haveskitse til dit haveprojekt, så tag kontakt på tlf. 22 67 97 77.