Haveprojekt med et godt udgangspunkt

Udgivet den af Peter

Forarbejde til haveprojekt

‘En god begyndelse er halvt fuldendt’ sådan siger et gammelt citat. Det passer også rigtig godt, når du skal igang med et haveprojekt.  Har du gjort dit forarbejde grundig nok, med hensyn til indhentning af inspiration og havetips, så er det med til at hele haveplanlægningen bliver en succes. Uanset om det er et lille eller stort haveprojekt betaler det sig at få lavet en haveplan for din havedrøm.

Haveplan

Få overblik over dit haveprojekt og bestil en haveplan

Det handler om at tænke alle dine behov og ønsker ind i startfasen, så kan du nemlig undgå forskellige ærgrelser senere i forløbet. Forestil dig at du står med resultatet af din havedrøm. Lad os sammen lave et lille tankeeksperiment, at din havedrøm ser cirka sådan her ud:

Tre dejlige bede med udvalgte plantegrupper til alle årstider. Der er lagt en flot belægning til siddepladser og flisegange, som danner sammenhæng fra forhave til baghave. Havemøblerne og en hængekøje er placeret sammen med tørrestativ, højbede og haveskur. Din have er omkranset af både bøgehæk og et smukt havehegn. Til at give  højde er der placeret et par prydtræer på strategiske steder i anlægget.  Haven står klar, din familie og dig nyder havens rummelighed.

Haven skal være et sted du lader op

Haven skal være et sted du lader op

Ja et tankeeksperiment, men det kan være rart at have med i tankerne undervejs i projektet. ‘Glæd dig til resultatet igennem tankeeksperimentet. Det kan være med til at gøre de lidt ‘tungere opgaver i haveprojektet’ lidt sjovere, fordi du ved hvad det skal ende op med.

 

#groenthavedesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *