Har du et prydtræ i haven ?

Udgivet den af Peter

Prydtræ til din have

Et prydtræ på en sommerdag, placeret et godt sted i haven med en bænk herunder. Er der noget skønnere end at slå sig ned her og høre vindens raslen i bladene og fuglene synge så det er en lyst. I en hvilken som helst have stor eller lille kan der blive plads til mindst sådan et træ.

Dejlig 'svalende' lufttemperatur under havens prydtræ i den varme sommer

På en ‘kogende’ sommerdag er det dejligt at sætte sig ind under havens prydtræ

Da træer kan blive gamle og oftest er de højste haveelementer i haven. Har de en betydelig optisk virkning. Et prydtræ eller flere plantede er med til at skabe en særlig atmosfære. Prydtræet er med til at strukturer haverummet hele året og styrker den tredimesionelle oplevelse, en vigtig faktor ‘skaber højde over øjenniveau’.

Der findes et kæmpestort udvalg af prydtræer i handlen, når det gælder former og størrelser. Alt fra træer med smukke blade, dejlige blomster, frugter og bær med blikfang, samt udsøgt barkstruktur. Du har altså mange valgmuligheder, når du skal på jagt efter dit drømmetræ, som passer til dine ønsker  og behov.

En gylden regel når det gælder antal træer lyder : Arbejd med ulige antal. I små haver vil et eksemplar ofte være nok. Træet placeres enten der hvor det giver god lævirkning, dækker for indkig og samtidig har en dekorativ virkning.

Her viser jeg et par af mine favoritter, når det gælder prydtræer:

Prydtræer med bladfarver og blomsterfarver:

Hvis du efter dette har fået lyst til at købe et eller flere prydtræer til haven, men har brug for hjælp her til, er du velkommen til at bestille et konsulentbesøg hos mig med mere rådgivning på et passende prydtræ.

Ring tlf. 22 67 97 77

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *