Inspiration til at bruge prydgræsser i haven.

Udgivet den af Peter

Søger du inspiration til at anvende forskellige prydgræsser i haven, er mulighederne mange. Der findes prydgræsser til et hvert formål i haven. Gør dig klart hvilken type have du gerne vil nå frem til, fordi afhænger i høj grad af hvilke og hvordan prydgræsserne bliver brugt.

Prydgræsser er måske den plantegruppe som allerbedst viser årstider herhjemme, især fordi flere af dem starte helt fra bunden hvert forår når er blevet klippet ned.

Prydgræsser kan bruges i store flotte grupper sammen med udvalgte stauder, som også anvendes i store grupper. ofte vil det være mellemstore prydgræsser som velegnet til dette. de mandshøje prydgræsser kan bruges som sidstnævnt, men har også en styrke som blikfang hvis de bruges solitært i haven.

Personligt er jeg stor tilhænger af at anvende græsserne i en kombination med både løvbuske, bladgrønt bunddække, måske nogle engelske duftende roser og helt klart også nogle af de spændende stedsegrønne med ny nålfarve som dukker frem i disse år.

Du kan gå på opdagelse på nettet, som her hvor du læser med, men du kan også indhente oplysninger ved at bestille en havekonsulent til at rådføre dig med.

Hvorfor vælge en havekonsulent når du skal vælge dine prydgræsser ?

Du har muligheder for at få sat fokus på netop hvilke spændende prydgræsser der er muligt at få fat i og som passer ind i din have. Samtidig kan få rådgivning omkring plejen af de valgte planter så du er sikker på det bliver en god oplevelse.

Til slut vil jeg vise dig et par frodige græsbilleder, som skal give dig lyst til at komme igang med at bruge prydgræsser og lære dem lidt bedre at kende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *