Havedesigner Peter Dupont’s Haveblog

Udgivet den af Jeanette

Havedesigner Peter Dupont s haveblog . Jeg har valgt at starte med at blogge fordi det er en god måde at dele mine erfaringer og ekspertise på. En blog er god fordi den er interaktiv, jeg kan engagere mine læsere i samtalen. Peter Dupont’s haveblog er også en god måde at blande sig med den besøgende og vise sin personlighed. Jeg har en idé om at invitere andre til at gæsteblogge på min haveblog, samt at jeg vil linke til og kommentere på interessante blogs og andre sociale medier, som jeg vælge at følge. Jeg har hørt at folk læser haveblogs, af tre hovedårsager: For at holde sig orienteret, for at blive underholdt eller for at lære noget. Så, jeg vil blandt andet dele min ekspertise og haveerfaring indenfor det grønne område og lade min haveblog være en af de steder. Hvor folk bliver nysgerrige og får lyst til at gøre noget ved deres egen have. Ja og ganske enkelt se at udgangspunktet med fordel kan være at de kontakter Grønt Havedesign, for at blive hjulpet godt fra start.

Når du læser dette vil jeg meget gerne høre dine kommentarer på de indlæg som kommer løbende – du klikker blot nedenfor hvor der står ’Skriv en kommentar’ Muligheden for læserne at efterlade kommentarer i et interaktivt format er en vigtig del af mange blogs.

Vores haveblog vil omhandle et bredt udsnit af emner, som lægger sig op af ’det grønne område. Du vil få mulighed for at se tidligere havedesigns. Jeg vil også vise fotos fra mine aktuelle haveprojekter. Jeg vil indimellem måske få lov at interviewe en mine kunder via vores haveblog! Jeg vil også kunne finde på at skabe en profil om andre fagfolk, som jeg samarbejder med og dem som jeg ikke har samarbejdet med endnu. Jeg vil skrive om det som inspirere mig. Dele mit arbejde på havebloggen med andre dygtige folk i og uden for branchen.

Min dejlige kæreste er en kompetent haveentusiast og vil assistere mig med sjove og friske indlæg. Jeg vil også kunne finde på at bruge videoklip omkring havetips og planteoplevelser, skønne haveanlæg , eller om design af andre ting som kan give inspiration brancher imellem. Anmeldelser af havebøger, haveredskaber og steder hvor du kan købe spændende ting til din have. Jeg håber du som besøgende bliver hængende og får lyst at lægge en kommentar af og til, men også gerne dele min haveblog med din vennekreds, tak for det! Jeg vil samtidig være klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få lyst til at bruge mig til dit næste haveprojekt. Vi har tegnestue og udgangspunkt i Odense M.

God fornøjelse med Peter Dupont’s haveblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *