Forårets dejlige magnolia er begyndt at blomstre

Udgivet den af Peter

Så kom der blomster på vores Magnolia i forhaven

Så kom der blomster på vores Magnolia i forhaven

Foråret er først rigtig begyndt når de dejlige magnolier begynder at blomstre hos os. Først banker Magnolia ‘Leonard Messel’ på. I år er det ligesom den virkelig har tænkt sig at vise sig frem fra sin allerbedste side, herligt!

Jeg holder af Magnolia.

Jeg holder meget af de forskellige smukke udgaver af magnolia-familien. Er det ikke sjovt at tænke sig at magnolia er i familie med åkander ? Viste du det ? Vi har forskellige udgaver af dem i vores have.

Magnolia ‘Leonard Messel’ er en sort jeg varmt kan anbefale. Den udmærker sig især ved en helt utrolig blomstring der spiller i de sartrosa farver. Hvis jeg havde tid kunne jeg kigge på den i timevis, fordi den er helt speciel. Den ligner en stjernemagnolia, men er det ikke.

Den fortjener en god solplads i haven, med et tæppe af bladgrønne vækster og måske en spandfuld af dejlige forårsblosmtrende løgblomster. Vælg at kombinere den med andre planter som har en anden blomstringstidspunkt.

3 svar til Forårets dejlige magnolia er begyndt at blomstre

 1. Gitte skriver:

  Det glæder mig at høre, at Leonard Messel er en dejlig magnolia, da jeg lige har købt en. Håber den kan klare vintrene her, da vi bor i en såkaldt frostlomme.

 2. Helene Kristensen skriver:

  Fantastisk som naturen kan dupere – og gør det mange, mange gange
  hvis blot vi har øjnene åbent for det. Selv bitte små dobbelte vinter-gækker eller den new zealandske Swan Plant med blomster så små som en lillefinger er utroligt fint udformede og fortjener at blive kigget nøjere på.
  Men når vi ser denne magnolia kan vi jo slet ikke lade være med at blive betaget – og så nu oven på en lang vinter. Herligt! – Faktisk så troede jeg også da jeg så billedet at det var en slags stjernemagnolie (men nu ved jeg bedre).
  Jeg har selv en stjernemagnolie – h v i d – som er på vej men endnu ikke sprunget ud. Den gør det sikkert i morgen eller overmorgen. Jeg glæder mig! I denne tid sker der hele tiden noget nyt derude i haven
  som det er sjovt at lægge mærke til. Jeg nyder det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *