Hvad kan man få ud af en lille have?

Udgivet den af Peter

nybyggeri med lille have

Nybyggeri med lille have

Ser vi på nybyggeri med lille have, kan spørgsmålet lyde: Er det muligt at få en spændende haveløsning ud af det alligevel, selvom det er et mindre haveareal?

Ja, vil mit svar være til at det bestemt kan lade sig gøre at få skabt en oase på et lille areal, men forarbejdet skal gøres først. Jeg anbefaler at alle haveejere allerede ved første udkast af huset, uanset om det er en mindre eller større grundareal, tænker at planlægning også omfatter den kommende have. Altså at havens indretning tænkes ind iforbindelse med jordarbejdet ved husbyggeriet begyndelse. Ofte bliver jeg først kontaktet, når huset er færdigt, og de ​​væsentlige krav til jordmodellering er allerede lavet. Ja tit er der allerede blevet lavet en hurtig fliseløsning, som ofte kunne være fint at vente med til de har haft mig med på råd.

Flisebelægningen har en vigtig funktion og kan også vælges som en smuk visuel løsning istedet for den kendte løsning, som ofte forslås fordi den er nem, hurtigt og billig, men også fordi det er den anlægsgartneren foretrækker at arbejde med. Husk på det er dig der skal kigge på den og det er dig der skal melde ud hvad du godt kan lide, men selvfølgelig bruge fagmanden til at få mulighederne vist.

Er du alligevel nået til dette tidspunkt er det dog stadig muligt at skabe en lille have der passer til den enkeltes ønsker og behov. Det gælder også en ældre have, som længe har været vokset til og som skal have et nyt, friskt udtryk.

Mit mål er, at skabe en forbindelse imellem mennesker, haven og planterne. Planter og mennesker kan vokse og blive gamle sammen i haven. Jeg er fristet til at sige at haven og planterne som vokser heri, efterhånden bliver en permanent del af tilværelsen hos vores kunder. Jeg planlægger havedesignet og mine samarbejdspartnere står klar til at udføre haveprojektet, som du blot kan nyde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *