Haver er vigtige, derfor skal du skabe et frodigt åndehul

Udgivet den af Peter

“Haver er vigtige”. Det er med til at styrke folks velbefindende at have et udendørs areal, hvor man er aktiv eller kan nyde havelivets glæder. Med den travle hverdag er det vigtig at få skabt et frodigt åndehul at komme hjem til.

Stemningsfuld haveanlæg med havepavilion

Stemningsfuld haveanlæg med havepavilion

Min passion i dag er: At skabe dejlige grønne oaser tilpasset brugerens behov, hvor du kan gå på opdagelse hele året rundt.

Mit slogan er: En have som vækker alle sanser!

Mit motto er: At ethvert haveprojekt skal tage udgangspunkt i ejerens ønsker og herfra arbejdes der så frem til et harmonisk havedesign der tilgodeser både arkitektur og beliggenhed.

Jeg vægter at bruge planter som ud over blomstringen også kan være skulpturelle og klæder hinanden. Planter og øvrige materialer som indgår i haven skal danne en god sammenhæng. Ofte vil mit havedesign have en organisk ’streg’, idet jeg holder af det spil der kan være imellem uformelle og strukturelle planter.

En buet havegang som fører dig til eventyr!

En buet havegang som fører dig til eventyr!

Jeg nyder at skabe forskellige haverum i den samme have, hvor det er muligt. Brugeren har på den måde mulighed for at få flere oplevelser i den samme have. En fin fornemmelse af drama – på én gang beroligende og forfriskende, men også betagende og fængslende. Det gælder om at bruge alle havesanser!

Med årene har jeg udviklet et godt samarbejde med forskellige udvalgte leverandører, kunstnere og anlægsgartnere som både handler om pålidelighed og ekspertise inden for havebrug.

Når nu en have ikke bliver skabt på én nat, synes jeg det er en stor fordel at arbejde tæt sammen med kunden undervejs i projektet. Ofte erfarer jeg at mine kunder oplever en begejstring i processen med at pleje og bevare haven efterfølgende.

"En gryde" i have til siddeplads kan være meget populær

“En gryde” i have til siddeplads kan være meget populær

Ring til mig og få hjælp til dit næste haveprojekt. Bestil en haveplan og få sat gang i dine havedrømme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *