Projekt havedagbog

Udgivet den af Jeanette

Havedagbog ser dagens lys

Her i julen blev jeg inspireret af en sød lille film, der hedder Julie & Julia. Filmen handler om Julia Child som sidst i 40’erne ønskede at oplyse amerikanerne om det franske køkkens fortræffeligheder. 50 år senere får en ung newyorker, Julie Powells den idé, at lave alle 524 opskrifter fra Julia Childs ‘Mastering The Art of French Cooking’ på et år! Og samtidig blogge om sine erfaringer med dette.

Er det således muligt at lave en haveblog med daglige input om havens gøremål, oplevelser, inspiration og haveglæde gennem det næste år? Det må jo komme an på en prøve!

Derfor starter jeg dette projekt havedagbog denne blæsende søndag, hvor jeg egentlig længes efter at komme i haven, men det er bare for surt. Jeg har jo set hvorledes løgplanterne popper op alle vegne: erantis, vintergækker, krokus og mange flere. Blomster er i gang, og ses hos troldnødden, juleroser, primulaer, stedmoder og vinterjasmin.

Stemning i foråret

I vores lille gård står stadig et lille hyggeligt arrangement fra julen, som jeg synes er for tidligt at rydde væk. Her ligger æbler til fuglene, da der jo højest sandsynligt kommer frost og sne på et eller andet tidspunkt. Derfor ønsker vi stadig at nyde synet af lidt gran og muligheden for at tænde lys i mørket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *