Om Haveblog

Her er Havedesigner Peter Dupont s haveblog

Jeg har valgt at starte med at blogge fordi det er en god måde at dele mine erfaringer og viden.

En blog er god fordi den er interaktiv, jeg kan engagere mine læsere i samtalen. En haveblog er også en god måde at blande sig med den besøgende og vise sin personlighed.

Jeg har en idé om at invitere andre til at gæsteblogge min haveblog, samt at jeg vil linke til og kommentere på interessante blogs som jeg vælge at følge.

Jeg har hørt at folk læser blogs, af tre hovedårsager: For at holde sig orienteret, for at blive underholdt eller for at lære noget.

Så, jeg vil blandt andet dele min ekspertise og erfaring indenfor det grønne område og lade min haveblog være en af de steder. Hvor folk bliver nysgerrige og får lyst til at gøre noget ved deres egen have. Ja og ganske enkelt se at udgangspunktet med fordel kan være at de kontakter Grønt Havedesign, for at blive hjulpet godt fra start.

Når du læser dette vil jeg meget gerne høre dine kommentarer på de indlæg som kommer løbende – du klikker blot nedenfor hvor der står ’Skriv en kommentar’

Muligheden for læserne at efterlade kommentarer i et interaktivt format er en vigtig del af mange blogs.

Vores haveblog vil omhandle et bredt udsnit af emner, som lægger sig op af det grønne område.

Du vil få mulighed for at se tidligere havedesigns. Jeg vil også vise fotos fra mine aktuelle haveprojekter. Jeg vil indimellem måske få lov at interviewe en af mine kunder via vores haveblog!

Jeg vil også kunne finde på at skrive et indlæg om fagfolk, som jeg samarbejder med. Jeg kan også finde på at skrive om dem, som jeg ikke har samarbejdet med endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *