Har du brug for en havedesigner nu?

Udgivet den af Peter

Det kribler i fingrene og vi kan ikke vente på at komme i gang med haven

Det kribler i fingrene og vi kan ikke vente på at komme i gang med haven

Så er det atter ved at være tid til at planlægge, hvad der skal ske i haven. Er du kørt fast og ønsker nye idéer til din have, så bestil en havedesigner. Jeg er klar til at rykke ud og hjælpe dig i gang med haven, så den bliver nemmere at passe resten af året og fremadrettet.

Lige nu handler det om at få haven gjort forårsklar. Få klippet og beskåret det der trænger til en rigtig gartnerhånd. Således kan du bruge mig til praktiske gøremål i haven, men du kan også bestille mig med henblik på forslag til haveindretning: Hvad skal haven indeholde, så du får oplevelser gennem hele året? Hvordan bliver haven nemmere at passe? Kan Jeg få lavet en haveplan til hele haven eller kun dele af haven?

Nogle haver ligger hen med uudnyttede og kedelige m² der ikke giver haveejeren de dejlige haveoplevelser som netop din have kan tilbyde.

Det er netop det en havedesigner kan hjælpe dig med. Bestil et møde hos GRØNT HAVEDESIGN v/ Peter Dupont og få et haveanlæg der giver ny energi til dig og din familie. Ring Tlf. 22 67 97 77.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *