Grønt Havedesign – hjælper med at realisere dine havedrøm!

Udgivet den af Peter

Få lavet din haveplan i vintermånederne

Vintermånederne er gode til at planlægge din nye have og nye tiltag med din gamle have. Få en havearkitekt med på råd og bestil her din haveplan, den danner et godt grundlag på hvad din have kan indeholde, så du får skabt en personlig haveløsning der passer til dig. Det er samtidig med til at give dig et godt overblik igennem hele forløbet.

I sommer blev en lille video til, om hvordan Grønt Havedesign kan hjælpe dig med at få sat fokus på dit haveprojekt.  Havens muligheder bliver tydeliggjort igennem en havegennemgang, hvor du sammen med havearkitekten får klarlagt, hvordan du gerne vil bruge haven.

Her fødes nye haveidéer, som samlet giver mulighed for at Grønt Havedesign udfører din haveplan. Det bedste udgangspunkt for dig til at nå i mål med din drømmehave. Haveplanen kan udføres i et tempo der passer til dit temperament.

Haven har meget at byde på, når den bliver planlagt rigtig. Vær åben for de muligheder den viser sig og du kan få mange gode haveoplevelser efterfølgende.

Start med at se havevideoen her!

Find inspiration til din kommende have – lav et “Moodboard”

Inden du møder havearkitekten for en god havesnak, hjælper du dig selv med at være forberedt. Lav et ’Moodboard’ (tavle med de haveidéer, som tiltaler dig). Dertil får du fat i et stort stykke karton og klistre du billeder op på, som beskriver nogle af dine haveønsker og behov til nye have. Billeder af andre haver og haveelementer fra tidsskrifter og internettet. Billeder du selv har taget af eksempelvis en havepavillon, havehegn, belægning, farvevalg eller måske noget som beskriver det havetema som du har et ønske om at få skabt.

Ved at sammensætte det, du på en eller anden måde kan lide, vil du opdage ligheder. Dette kan være en bestemt farve, form eller tekstur. Du bemærker måske, at du bedre kan lide kurver end geometriske former og kantede former eller omvendt. Tænk disse resultater og ideer ind i din planlægning.

Glem ikke: Havedesign består ikke af kun af et sæt faste regler, men er en proces, hvor din personlige stil og kreativitet giver genklang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *