Grødevejr

Udgivet den af Jeanette

Havedagbog

Havedagbog

I dag er det rigtig grødevejr. I løbet af formiddagen har det støvregnet her i Odense og senere skulle der komme mere regn. Det gør ikke så meget, for det er lige vejr til at ordne bede, dvs. luge ukrudt, ukrudt, ukrudt, som med det varme vejr og nu regn bare vælter op af jorden.

Havearbejde i regnvejr

Havearbejde i regnvejr

Da jorden er våd er det ganske nemt at få ukrudt op. Jorden er ligeledes ideel til at plante i, og især til nye planter da den fortsatte regn, vil hjælpe dem godt på vej.

Planteindkøb

Planteindkøb

Selvom der stort set ikke er plads til nye planter i haven, så er det svært ikke at gøre nye planteindkøb, når vi er på plantemesse. Der er altid nye spændende, interessante planter, man ikke kan leve foruden.

Når man går og luger, får man øje på mange sjove ting. Især er der alle de ting, der er på vej, men også de mange små dyr, der er rundt om i haven. Fangede et par snegle, der hyggede sig i indkørslen på vores blodblommer.

Grødevejret kan måske ikke begejstre alle. Således fandt jeg en lille mariehøne familie, der måske holdt søndagsfrokost.

Mariehøns der kommer hinanden ved - måske søndagsfrokost?

Mariehøns der kommer hinanden ved – måske søndagsfrokost?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *