Kunder ønsker Gavekort til haven

Udgivet den af Peter

Gavekort til haven 2012

Dejlig tanke at give en man virkelig holder af, et gavekort til haven

For nylig ringer en ny kunde til mig i Grønt Havedesign og meddeler følgende ”Jeg ringer til dig, fordi min kone over længere tid har nævnt, at hun godt kunne tænke sig at få en havearkitekt, havedesigner eller hvad det nu hedder.. til at hjælpe med at få lavet en komplet haveplan for haven. Hun går meget op i haven. Ja og så fylder hun 50 år den 10 marts, 2012.” Min kunde fortsætter: ”Hvad gør den kloge mand så? – han går på nettet og søger på havedesigner og havearkitekt… og endelig dukker en hel masse havedesign-firmaer op… jeg ringer og får kontakt til dig … vil du hjælpe mig og kan jeg få lavet et gavekort til haven?”

Gavekort til haven

Dejlig tanke at give én man virkelig holder af og derfor gerne vil glæde med et gavekort til haven – Grønt Havedesign’ på sin 50 års fødselsdag. Min kunde slutter af med ordene ”Jeg glæder mig helt vildt til at se hendes ansigt, når hun åbner konvolutten med et gavekort til haven.” Det kan man da bare ikke stå for vel?

Et gavekort til haven er især aktuelt, når man gerne vil give en unik og individuel gave, som måske ingen andre har tænkt på. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med et bryllup, en rund fødselsdag eller jubilæum.

Jeg vil dog også bemærke at et ’Gavekort til haven’ udmærket kan tænkes ind i en virksomheds personalestrategi 2021, hvor firmaet ønsker at præmiere en medarbejder. Her tænker jeg eksempelvis på ‘månedens medarbejder’, en firmagave, jubilæumsgave eller bare et personalegode fordi de ansatte har ydet en ekstraordinær indsats for firmaet, og som virksomhedens ledelse denne gang beslutter at glæde med et ’Gavekort til haven’.

Et gavekort fra Grønt havedesign kan bestå af et smukt håndskrevet kort i kalligrafi, hvori er beskrevet en personlig hilsen samt omfanget af Grønt havedesigns ydelse. Dette kan eksempelvis være haverådgivning, haveskitse eller en komplet havetegning. Det kunne også handle om et par timers beskæring med henblik på at forskønne haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *