Forhaven trænger til fornyelse!

Udgivet den af Peter

Tid til ny forhave

Sæt turbo på forhaven inden vinter

Det er ofte at jeg kører forbi en forhave, hvor jeg tænker hvor er det synd de ikke gør noget ved deres forhave, når det lige kunne give huset et løft. Det behøves ikke altid være en kæmpe aktion der skal udføres for at få forhaven til at tage sig indbydende ud.

Hvordan ser forhaven ud?

Hvilke muligheder ligger der lige foran én? I forhold til husets beliggenhed og udseende? Trænger den eksisterende belægning til at blive fornyet eller kan den sagtens genbruges? Har du som bruger, særlige ønsker for din forhave som ikke bliver opfyldt i dag?

Hent inspiration ved at tag et kig på andre forhave som tiltaler dig. Hæft dig ved det du godt kan lide og tilføj eksempelvis dine favoritplanter, en vandsten, havebelysning, en anden formgivning på din nye forhave.

Husk på du kigger på din forhave hver dag! Sæt turbo på forhaven i dag og tag kontakt til Grønt Havedesign tlf. 22679777 og få en aftale med havedesigner Peter Dupont. Vi hjælper gerne med at skabe overblik og give dig en opskrift på hvordan din forhave kunne få nyt liv og give dig oplevelser året rundt.

Ny forhave

Sådan kunne din forhave komme til at se ud med gulv, loft og tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *