Foraar i haven 2013 – nu vil vi ikke vente mere!

Udgivet den af Peter

“Hvor bliver det forår dog af ?” Det er der nok mange, som spørger sig selv om i skrivende stund. I går søndag da jeg snakkede med mine venner og familie om vejret netop nu, var der stor enighed om, at nu må foråret altså godt indfinde sig på fyn.

Jeg er efterhånden, både som professionel udøvende havedesigner, men også som privatperson, bosiddende i Odense, så provokeret af det vinteragtige vejr, at jeg simpelthen er gået på jagt efter nogle af de bedste forårs- og sommerlige billeder. Forfriskende og inspirerende billeder med forskellige havemotiver, tror jeg så absolut er midlet til at få Hr. Vinter til at forsvinde.

Det handler kort og godt om, at jeg har en teori om at hvis jeg lægger en god indbydende havemotiver op på min haveblog i dag, så vil disse havemotiver få temperaturen til at stige rundt omkring i de danske hjem , hvilket samlet vil få sneen til at forsvinde og derimod få forårsagtigt vejr til endelig at tage føringen på disse breddegrader.

Hvilke havebilleder signalerer forår og sommer i haven? Hvor man uanset hvem man er bare ikke kan lade være med at glæde sig til at komme i havetøjet og atter få mulighed for at skabe nye spændende havetiltag i sin egen have. Når det sker at billederne udløser denne reaktion hos den enkelte, der sidder her og kigger havebilleder, vil kropstemperaturen stige til sydlandske temperaturer, og sneen der dækker moder Danmark vil takke af og sige farvel for en stund.

Lad os derfor komme igang med at kigge havebilleder, som kalder på forår og sommer. Hvad kan man ellers gribe og gøre i for at hente det rigtige dejlige danske forår ind i haverne denne martsdag.

Sæt dig godt tilrette, nyd billederne og se om ikke temperaturen kan finde på at stige et par varmegrader…..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *