Hvorfor kun vælge fliser og græsplæne som haveejer?

Udgivet den af Peter

Oplever du at din have mangler et pift?

Nogle haveejere henvender sig til mig, fordi de synes at haven er blevet for kedelig. Den består kun af en græsplæne indrammet af den kendte ligusterhæk og en flisebelægning af herregårdssten, hvilket har fungeret godt så længe børnene havde brug for plads. Nu skal der ske noget nyt, ikke!

Du skal sætte dit præg på din have

Ikke kun fliser og græsplæne!

Mulighederne er mangfoldige hvis man giver sig selv lov til at tilføre et par nye bede til den ’kedelige have med fliser og græsplæne’ i en ny form som passer til huset og som kan blive en helt ny og spændende ’gå på opdagelseshave’.

Forhave med spændende plantevalg, der byder velkommen hjem.

Lidt havearbejde er der altid.

Der vil alle dage være havearbejde forbundet med det at være haveejer – mere eller mindre – også i den enkelte have fra før som kun består af fliser og græsplæne.  Samtidig er haven med til at skabe velvære og de menneskelige batterier lades op helt naturligt. Tænk en gang hvor fint naturen er sat sammen. Vi er til for naturen og den er til for os.

Håndtegnet kvalitet fra havedesignerens egen hånd!

Hvis du ikke selv synes at du kan få startet op med nogle nye tiltag i din have, vil det være en rigtig god idé at tage kontakt til en havedesigner. Havedesigneren kan hjælpe dig med at få skabt en ny plan for din have, hvor du har mulighed for at anlægge haven i et tempo som passer til dig selv.

En have med til at gå på opdagelse

Du behøver ikke at være vanvittig interesseret i have og planter på forhånd. Det kan sagtens være noget du bliver hen af vejen. Nye spændende haveoplevelser i den eksisterende have skaber automatisk et engagement og en motivation for at udvikle sin egen have, så du får lyst til at bruge tid i din have både til arbejde, men især også til fornøjelse og hygge.

Din indstilling til haveprojektet.

Det handler om hvilken energi og vilje man vælger ’at lægge for dagen’ når man starter et hvilket som helst projekt op. Det gælder også når du vil skabe nye haveoplevelser i den eksisterende have.

God fornøjelse og arbejdslyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *