En praktisk gårdhave

Udgivet den af Peter

En græsplæne er måske ikke altid praktisk gennemførlig i den lille have, hvis du vil have et område til leg, underholdning og generel afslapning, vil opbygning af en gårdhave give dig al den plads, du har brug for. Udgangspunktet er et stort, relativt ubrudt areal af belægning lagt i en cirkel, på en måde så det ikke ser kedelig og ørken-lignende ud, fordi plantning er blevet omhyggeligt udvalgt til dette haveanlæg.

Praktisk gårdhave

Hvad gør dette til en god gårdhave?

*Designet omfatter frodig beplantning, der står fint sammen med ubrudte områder af flisebelægning
*Mobile bænke giver fleksibilitet og kan enten arrangeres formelt i et hjørne eller bragt ud i det åbne rum for mere uformelle brug
*Grill og vand funktioner er tilgængelige, uden at gribe unødig ind på den store brugbar plads
*I hjørnet et nyttigt haveskur til lager som er afskærmet bag terrasse

Plantning er frodig og indeholder masser af planter, der er blevet udvalgt ud fra deres blade til give balance og kontrast til den relativt store områder med flisebelægning. Blomstringen er af sekundær betydning, og der lægges mere vægt på bladenes form, farve, størrelse og kvalitet. Den samlede effekt er usædvanlig og særpræget, samlet set er de fleste af planterne nemme at dyrke, og har ingen særlige krav, udover at de skal hjælpes godt fra start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *