Eksklusivt havetilbehør

Udgivet den af Jeanette

Eksklusivt havetilbehør som dametaske?

Ved første øjekast ligner det en dametaske, en eksklusiv af slagsen, i guld og glimmer. Men ved nærmere eftersyn viser det sig, at det er en haveslange, dog ikke en helt almindelig, som vi kender en haveslange, men en mere eksklusiv haveslange som hedder Gold Digger.

Eksklusiv dametaske - eller?

Eksklusiv dametaske – eller?

Det var netop en ganske almindelig haveslange i grøn med orange connections, som kickstartede producenten, idet hun ønskede en haveslange, der passede ind i stilen til det nyindkøbte hus. Hun ønskede således en hvid haveslange, og den kunne ingen steder opdrives. Dette blev starten til produktion af designede haveslanger, dyser og vægbeslag, som er et alternativt farveindslag til husets facade ift. den almindelige grønne haveslange med orange connections.

Det er et ganske frisk pust og godt tænkt, at producere eksklusivt havetilbehør, hvor ønsket ganske givet er, at signalere elegance og individualitet. Men som så meget andet, er det vigtigt når man vælger havetilbehør, at tænke huset og havens stil ind, for at det hele går op i en højere enhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *