Din DRØMMEHAVE i 2020

Udgivet den af Peter

Luk øjnene og forestil dig, at du står ved havedøren til din drømmehave. Du stopper op et øjeblik og dit sanseapparat bliver gjort klar til at gå på opdagelse for at opleve.

Brug fantasien - du står ved døren til din drømmehave

Brug fantasien – du står ved døren til din drømmehave

Nu åbner du havedøren og går ind for at se hvad din drømmehave byder på. Du indånder dejlige blomstredufte, lytter til rindende vand fra en vandsten. Et dejligt farvespil af skønne haveplanter i de rigtige kombinationer møder dig, samtidig med at du opdager at haven er bygget op af forskellige haverum, som du møder, når du fortsætter din havevandring. Du ser at hele havedesignet bindes smukt sammen af en flot belægning som passer til huset.

Drømmehaven kan have mange ansigter

Drømmehaven kan have mange ansigter

Hvad indholder din drømmehave

En frodighed af blomster, græsser og buske skaber denne have

Nysgerrigheden på at opleve mere og fordybe sig i drømmehaven kan vækkes hos dig hver dag. For hvis haven er planlagt med forskellige årstidsoplevelser, er der noget at gå på opdagelse efter året rundt. Haven er planlagt med hyggelige siddepladser, hvor du får mulighed for at betragte den fra forskellige vinkler. Tænk en gang ….!

Din drømmehave kan blive til virkelighed når du åbner øjnene igen og tager en hurtigt beslutning. Få lavet en aftale om et første havemøde med din havedesigner. Hvorfor nøjes med at drømme om den ideelle have, når du kan vælge at få nye haveoplevelser i 2020 ?

Havedesigneren er klar til at hjælpe dig

Drømmehaven kan virkeliggøres – tag kontakt til en havedesigner tlf. 22 67 97 77

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *