Fordele ved at bestille en havedesigner

Udgivet den af Peter

Selvom du ikke bruger en havedesigner igennem hele forløbet af haveprojektet er der flere gode grunde til at bestille en havedesigner:

– en havedesigner vil kunne hjælpe dig med at omsætte dine havedrømme til realistiske mål

– havedesigneren tilbyder ydelser som omhandler almen haverådgivning, havetjek med nye idéer, idéskitse der ofte er en grov haveindretning uden specifikt plantevalg, eller en komplet haveplan med planteliste, samlet plantepris m.m.https://www.groenthavedesign.dk/havedesign.html

– en havedesigner ser med professionelle øjne på det samlede billede af haveelementer der skal indgå i haveanlægget og kan derfor være en vigtig rådgiver for dig undervejs i forløbet om muligheder og haveløsninger for de enkelte haveafsnit.

– nogle havedesignere vil gerne følge haveprojektet til det er afsluttet. Vælg en havedesigner med erfaring i at gøre dette, fordi han vil være i stand til at skærpe kvaliteten af både håndværk og den færdige have.

– en havedesigner kan hjælpe med at skaffe planter – ofte et langt bredere sortiment end det du kan få i dit lokale havecenter, samtidig med at havedesigneren også tilbyder at stå for plantningen hvis det ønskes. Har du selv et ønske om at udføre plantningen er det også en åben mulighed.

– du kan med fordel vælge en havedesigner med en god portion plantekendskab, især hvis du ønsker årstidsvariation og smukke plantekombinationer. Plantekendskabet kan nemlig godt variere blandt de mange, der udbyder deres hjælp til havedesign. https://www.groenthavedesign.dk/profil.html

– han vil ofte kunne tilbyde at hjælpe og rådgive iforbindelse med udførelsen, formidle kontakten til en kompetent anlægsgartner og andre samarbejdspartnere.

– en have er kun så god som den bliver plejet og passet. En havedesigner vil være i stand til at rådgive om den efterfølgende pleje og vedligeholdelse.

– en erfaren havedesigner har flere referencer og personlige anbefalinger som du oftest kan finde på hjemmesiden. Hent inspiration på min hjemmeside https://www.groenthavedesign.dk/ og bestil et havemøde for snakke dit næste haveprojekt igennem!

Kontakt havedesigner Peter Dupont

Peter Dupont hjælper med idéer til store og små haveprojekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *