Aflevering af haveplan

Udgivet den af Peter

I dette haveblog indlæg vil jeg gerne fortælle, om min arbejde når det gælder “aflevering af haveplan”. Jeg synes, det kan være rart for kunden at kende denne fase af haveprojektet.

Igennem aflevering af haveplanen, får vi en grundig snak om det nye havedesign.

Igennem aflevering af haveplanen, får vi en grundig snak om det nye havedesign.

Kunden modtager haveplanen.

Når jeg har haft det første møde med kunden og har haft en tidsperiode til at få klargjort kundens havetegning, er det blevet tid til at lave en aftale med kunden om ’aflevering af haveplan’. For det meste foregår dette møde hos kunden enkelte gange på tegnestuen (Grønt Havedesigns adresse)

Jeg gør meget ud af at kunden får en god forståelse for hvad der indgår på den aktuelle haveplan. Der skal være sat tilpas tid af til at få alle områder i projektet snakket godt igennem. Ofte vare et sådant møde imellem 1 – 2 timer afhængig af opgaven.

Med til afleveringen har jeg medbragt den ’dugfriske’ havetegning (ofte i forholdet 1:100), en planteliste med plantenavne og antal der anbefales brugt. Jeg kan også forslå en liste med relevante forårsløg til projektet. De fleste kunder vil også gerne kende prisen på planterne som indgår og derfor medbringer jeg en samlet plantepris på planter til haveplanen.

Sammen med kunden snakker vi tegningen godt igennem og jeg viser fotos af planterne, samt fortæller om de gode egenskaber at de besidder, samt hvilken værdi de tilføre haven og dens ejer. Herudover giver jeg kunden flere havetips omkring den efterfølgende pleje og ved samme lejlighed kan kunden bestille en den aktuelle plejeplan.

Mit mål er altid, at kunden går fra mødet med en god følelse af mere overblik, samt klarhed på næste skridt – nemlig udførelsen. Så havedrømmen hurtig kan virkeliggøres og at kunden ikke kan vente på at komme i gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *